Jul 30, 2008

Tag



Tag by Combi. Maaf sbb lambat sangat su siapkan lukisan ni.

Teringat zaman memula kenal pensil dulu. Belajar lukis gambar orang... lebih kurang beginilah rupanya. Tapi rasanya lukisan kat
pyzam.com ni, jauh lebih cun dari lukisan su dulu. Huhu...

Ini gambar versi muda tau... zaman tadika dulu... Keke...

It's only me and my hubby... masih honeymooooooonnnnn.....

13 comments:

Tokyo BLUE said...

kire pandai gak ek awak lukis.. hehehe

Akak said...

Salam Su...

hehe cumilnya lukisan tu tau..

Cik Puan Kesum said...

alahai..cutenya..beshnya masih honeymoonnn..

Tie said...

Haa... comelnya...

Kak Long said...

terima kasih su!

Ibnurashidi said...

salam..

kak su apa khabar?lama tak nampak ye..busy ek?apapun semoga sihat sokmo disamping suami tersayang..

nahwanNUR said...

assalamualaikum...

kak su teringat zaman sekolah tadika takpe lagi..kami masa dok foundation study dkt FAB, depa dok suruh lukis katun camni, orang lidi...mula-mula tu rasa lawak jugak, tapi itulah sebenarnya asas pelukis/designer.

anyway kak su, saya da tgk kak su n hubby yang sebenarnya kan ^__~ comey lagi dr katun2 ni...

Moga akhlak kalian seindah wajah dan insyaALLAH tentunya begitu

suara said...

thafiexq aka tokyo blue...
pandai!!?? hehe. dgn pyzam.com ni, semua orang jadi pandai... ;)

Salam akak...
lukisan kanak-kanak tadika mmg cumil, kan? keke

cik puan kesum...
masih, sentiasa dan insyaAllah mahu selamanya dlm mood honeymoon. seharusnya kita yg dah berkahwin kena begitu kan, walaupun anak dah berderet... ;)

tie...
macih... :)

kak long...
sama-sama. ;)

suara said...

Salam ibnurashidi...
Alhamdulillah, kak su dan suami sihat.
Lama tak nampak erk? tu la... kak su bz sikit skrg ni sbb sibuk dgn persediaan untuk cardiac conference pada 080808 nanti. Ada jugak singgah blog kekawan, cuma masa sedikit terhad.

W'salam NahwanNUR...
hehe...dah besar panjang kena lukis kartun lidi erk? oklah tu... boleh ambik sesapa je jadi model.

ish... comey ke? dlm gambar je tu. kak su dan abg biasa je. Apapun, syukur atas belas ihsan Allah atas apa yg dikurniakanNya. kak su kembalikan segala pujian tu pd Allah kerana Dia Yang Maha Pencipta. Pujian utk kartun pulak, seharusnya milik pyzam.com. kak su cuma memilih fesyen sesedap rasa je. hehehe...

"Ya Allah, sebagaimana Engkau memperelokkan kejadianku, maka perelokkanlah juga akhlakku." Amin.

Ibnurashidi said...

ooo, busy rupanya..ana dah jwb pertanyaan kak su..

doa ana semoga kak su beroleh ketenangan dan cahaya mata soleh@solehah sebagai tanda ikatan cinta yg dibina..

amin..insyallah.

KAKTINY said...

bestnyer su.. dok berhoneymoon lagi.. sementara ada peluang berdua nih.. gunakan sebaiknya.. esok2 kalau dah bertiga, empat, lima.. honeymoon ke mana.. honey dew ke mana.. hihihi

suara said...

ibnurashidi
amin... insyaAllah... terimakasih.

kaktiny
kalau dah bertiga, empat lima... honeymoon ramai-ramai. lagi meriah, kan? macam lah tak biasa honeymoon sambil makan honey dew ;)

Mak Su said...

comelnyer....