Jul 11, 2008

Award


Terima kasih Combi atas award yg di berikan...
Adeh beratnya award ni... berat sbb memikul harapan supaya rajin update blog... huhu...
InsyaAllah... Su akan cuba walaupun bukan daily basis.

Akak juga... terima kasih ya (Su tambah kat sini je, tak pe ya?). Su amat hargai galakan yang diberikan. :)

Su pernah melawat banyak blog yg menarik, tapi kini sunyi tanpa sebarang entry terbaru. Terfikir juga, selama mana agaknya Su mampu bertahan?

Semoga Allah memberikan idea utk Su menulis. Semoga ada cetusan minda yg mampu Su sumbangkan dari penulisan Su yang tak seberapa ni...

9 comments:

cikgooden said...

rajin-rajin la menulis..kalupun bukan untuk diri..menulislah untuk sahabat-sahabat..

salam ziarah..ahaksss

p.s: saya perokok...

Cik Puan Kesum said...

salam ziarah dan kunjung balas

jenuh cari sapela suara ni...alih2 rupanya bertembung kt umh kak tiny...adei...sb off profile kan,tak leh nk jenguk balik...

anyway tq sb kunjung balas dan tips yg su kasik tuh.

suara said...

cikgooden,
terima kasih dan insyaAllah...
perokok erk... bawak-bawak le berenti ye... ;)

suara said...

Salam cik puan kesum...

ye ke? Kenapa boleh off profile ye? Su buat biasa je... Erm.. tak paham sgt pasal blog ni...

echah_syed said...

combi pun ade pasang surut.. :)

Akak said...

Salam Su...

Tahniah dapat award dari Combi eh? Nanti singgah umah akak pulak yea amik award gak (walaupuin tau Su dah dapat nak bagi juga!)

Suka baca n3 Su banyak pengisiannya..

suara said...

Combi... sekurang-kurangnya ada pasang surut... su terfikir, bagaimana kalau su terus tenggelam tak timbul-timbul...

Salam akak...
Terima kasih. Terima banyak award, boleh buat koleksi. :)
Peringkat awal, su rasa nak jadikan ia peringatan utk diri sendiri... tapi su rasa tak salah kalau su kongsi jika ada kebaikan. Moga kita sama-sama memanfaatkannya...

KAKTINY said...

hah.. su dh dpt award.. so rerajinler update yer..

alah.. kalau su tak tahu nak tulis apa.. masukkan jer hadis or tafsir quran..

tu pun dh kira update tuh.. and dpt gak su menyampaikan "walau sebaris ayat' utk peringatan.. pahal atu su..
:)

suara said...

adeh... aduh... aduhai... adoi...
sakit sbb jatuh tertimpa harapan... hehe

InsyaAllah kaktiny. Su akan cuba. Tapi kalau hadis atau tafsir Quran, itu su lebih suka masukkan diblog yg satu lagi. http://suarapesanan.blogspot.com