Sep 7, 2008

Cara berkesan kejut sahur



14 comments:

Tie said...

Hi hi...kelakarlah kartun tu...

atty's said...

wakakkaka..nasib tak bacakan yassin

Tawel Sensei said...

Tajuk entri ni 'spoiler' ler, sebab boleh buat orang agak gambar yang kedua.

echah_syed said...

combi ngn huby gilir2 bgn masak time sahur hehehh.. :p

bln ramadhan ni bln kasih syg sbb sume kita bole buat sama2..ni laa bln muhasabah diri..betol tak su :)

suara said...

kak tie... mmg kelakar, kan?

atty's... kalau baca yassin lagi cepat bangun agaknya. :D

tawel... a'ah lah... bila cakap baru perasan, tapi dah terlambat nak ubah. biar je lah...

combi... eei... bestnye ada giliran. su pulak, bab dapur mmg itu tugas tetap su. sib baik dia jenis yg mudah makan, tak memilih. tp su tak kisah sbb keje rumah yg lain dia yg buat. hehe...

Mak Su said...

innocent jer muka budak tu

@k@kPOKPEK said...

mandi kan terus jer.. wakkakka..

suara said...

Mak su... bebudak... dlm kartun pun innocent, kan?

@k@kpokpet... buat ala-ala mandi jenazah erk.. keke

Ibnurashidi said...

Apa kata kalau baca je yassin. Mesti terus mengingau agaknye..silap2 aribulan mati betul camne?hehe

SangPelangi said...

Kalau siap ajak semua orang kampung, letak kemenyan, balut sekali dengan kapan.. laagi lucu. Hihihi..

eh, takpe siar semula kartun ni? Memang tak ada masalah copyright ye?

suara said...

Ibnurashidi...
Kalau mengigau, ada harapan insaf lagi. Kalau mati betul, kuburkan harapan untuk berubah bersama dengan jasadnya je. :D

Sangpelangi...
Hehe. Kemenyan? Ada yg lari dgn badan berbalut tu.
Err.. masalah copyright? tak tahu lah. Tapi kartun ni pun kak su dapat dari email.

y4ku24 said...

Haha..ajo anak pedajal ayah..hihi

nooreena said...

He.. idea untuk kenakan orang. ;)

suara said...

y4ku24... kalau itu caranya nak mengajar spy berubah, sesekali apa salahnya. hehehe

noreena... tak baik kenakan org tau... (ceh... baiknya ayat) kekeke