Feb 16, 2011

Aksi luar biasa....

Saya dapat email ni dari seorang teman. Ia buat saya tergelak sendiri dan teringin nak kongsi di sini. Ahakss....

100 meter pecut!

Wehhh... ladies belah sana la!!

Aksi akrobatik!

Oittt... Jangan tengok aku nak pee pee ni!!

Lat... Kau dah terlebih sun burn la.
Alah... kau pun sama gak.
Jump!!!

Opss... terlepas!

Lalat tertinggi dan lalat terendah di dunia.

Yeeee haaaa!!!!

6 comments:

syaEYRA said...

hahaha
comel

kayteeze said...

Err... kak tie dah komen hari tu, agaknya terlupa nak publish, ekekeke...

Heran, macam mana dia boleh tangkap lalat begitu banyak. Kita nak pukul sekor pun payah.

KAKTINY said...

Ya Allah.. sungguhla kreatif sapa yg reka menda alah ni.. kalau bg kt tiny sekotak lalat pon, tak terpikir langsung nk buat apa2 selain daripada nampak bakul sampah je nk dicampakkan lalat2 tuh!.. hehehe...

Nooreena said...

Reen percaya akak mesti sedang kumpul lalat kan sekarang? Hehe :D

suara said...

@syaEYRA
tu la... kan? :D

==================
@kayteeze
Guna yang perangkap elektri tu kot. Macam kat kedai makan.

==================
@tiny
Memang pun. Dah memang tempat hidup, makan dan mati kat tong sampah.

==================
@Reen
Tengah dok mengintai lalat ni. Tapi tak de pun. Tahu lalat je yang ada. Haha

~hidayah~ said...

nice n kreatif story .... hehehehe
salam perkenalan... ingat saya lagi? dulu saya aktif fotopages, tapi dah lama dah tak aktif fotopages, just fb n blog je skrg ni.