Feb 27, 2009

Bersama Bintang



Annual Dinner 2009 - Movieganza
Meriah!













Menghiburkan!





















Kami harus memilih kostum berdasarkan karekter dalam filem tertentu. Ini adalah antara bintang-bintang filem yang hadir, Madonna, Hang Buah dan Hang Tuah, Hulk, King Kong, Charlie Chaplin, Medusa dan ramai lagi. ;)










Agak-agak, kalau ada teman-teman blogger terjumpa saya kat luar, boleh cam tak? Saya tak pandai bersolek, jadi pakaian ini paling sesuai buat saya. :D


Update : Maaf... saya terpaksa edit n3 ni.... segan bila disebut ttg lirikan mata saya. Paling bimbang bila ia membenihkan sedikit riak di hati saya yg lemah ini. Ampun Ya Allah... Maaf teman-teman blogger semua... :(

23 comments:

Mak Su said...

amboi, glamernya masing2, dan sangat sporting. kalau saya, saya pilih jadi makcik cleaner yang tak dikenali ramai jer, saya tak reti dressup :(

Sufi Idany said...

kak su ke tu? lirik mata sejibik macam ratu gelek padang pasir... ehehheh.... nice.... glamer abih sumernya....

suara said...

Mereka mmg sporting habis maksu. Seronok tengok gelagat mereka.

Su pun bukan pandai dress-up, just pakai baju pemberian abang ipar yg balik dari mekah. Orang lain, kebanyakannya tempah atau sewa khas, sbb itu pakaian sesekala je pakai.

==================
Kak su ni keras macam kayu, tak leh jadi ratu gelek, ratu tergolek adelah. Haha

Tie said...

Su ke tu...

Wow...glamour betul...!!

Wan Nurul Adila said...

Wah..sangat ayu lah Kak Su!

Mereka tu sporting nya. Happening betul. Pakai baju pelik-pelik. Hahaha. Kak Su bawa watak dalam filem padang pasir, ya. Creative..hehe..Diorang pakai baju pelik-pelik tu tak susah ke nak makan apa semua? Ishk ishk ishk..

Hmmm...rasanya tak cam lah Kak Su..tapi harapnya suatu hari nanti kita dapat jumpa!

Zamz said...

haha camana mamat tu jadi hulk ek..siap kaler hijau tu ekeke
apa2 pun su mmg sesuai pakai camtu

warungkampung said...

er, kak Su kire heroin filem ape plak nih? :D
(yg Hulk tu kalo terbatal wudu payah nak amik balik tuh! ke dia org cina?)

DAMAI said...

salam kak su...

amboi2 kak su...dah macam aisya pulak damai tengok...fahrinya mana?hihi

Ibnurashidi said...

Salam kembali Kak Su..

Hurmm, ingatkan dah stop menulis blog. Teruskanlah menulis dan berblog.

Waduh, saya ingatkan gambar-gambar dari Hollywood tadi. Macam-macam jenis ya:)

Erkk, kak su boleh jadi arab Mesir nampaknya..hehe.

kaamyl fauzi said...

ya habibii ya maulanaa

cayalah kak su! nah kamel kasi 12 bintang ************ :D

e-leeyana said...

cantiknya kak su...itu baru macam tu, kalau real mesti lagi cantik..

ini salah satu pakaian paling menyelamatkan diri ni..

nahwanNUR said...

Salam kak su.

Rasanya saya dapat cam kalau jumpa kat luar :)

Nanti saya serbu rumah kak su (entah kali keberapa cakap tapi belum juga sampai =D) InsyaALLAH, insyaALLAH, insyaALLAH.

All the best.

Cik Zura said...

uihkz.. idea yang baik ler.. hehehhehe

nooreena said...

Salam akak. Rindu sangat pada akak. Hm, rasanya Reen dapat cam akak.. sebab akak yang akan menegur Reen dulu. ;)

Kamsiah said...

sepasang matamu yg ayu....merenung lembut kewajahku...membuat hatiku hancur leburrr..haaa tu dia,akak dah perosakkan lirik lau sapa tah..igt2 lupa..

suara said...

Tie...
Glamer ke? Erm... su sekadar memenuhi syarat yg company suruh je. Pakai mana yg ada je. huhu

==================
Dla...
Tu lah... terutama yg pakai Madonna tu. Dengan 'kon'nya yg tajam tu. Haha... Tapi kak su tak semeja dengan dia.

InsyaAllah kita akan jumpa jika ada takdir pertemuan tertulis.

==================
Zamz...
Hulk; dgn warna hijaunya, dia mmg menyerlah malam tu. Hehe

suara said...

Y4ku24...
Kak su bukan heroin, pelakon tambahan je... jadi nama watak pun tak de. Hehe

Hulk tu Chinese guy. Sbnrnya 75% officemate kak su Chinese, selebihnya Indian dan Malay.

==================
Salam Damai (Maya)...
Fahri simpan dalam almari. Hehehe...
Kak su dgn aisya tu, beza macam langit dan bumi kalau secara live. Haha...

==================
Salam Farid...
Belum berhenti lagi la... sayang lagi kak su kat blog ni... cuma ada ketika kak su rasa kecewa bila tulisan kak su hambar je. menyampah kat diri sendiri jadinya... huhu

suara said...

kamyl...
uih... 12 bintang. bintang 3 termasuk gak ke? :D

================
e-leeyana...
terbalik tu sbnrnya. Kat gambar nampak cantik, real nye biasa je. agaknya sbb kecik-kecik dulu kak su suka makan gambar... gigit kertas. hahaha

=================
NahwanNur...
Boleh cam ye? Itu sbb ada maklumat tambahan tu... hahaha
Serbu rumah kak su tak pe, jgn serang hendap udah le... haha

suara said...

Cik Zura...
Last minute idea... semuanya buat sendiri. kelam kabut sungguh... haha

==================
Salam Reen...
Rindu sama reen juga.
Nanti kalau tetiba org tak kenal tegur reen... itulah kak su ye? ;)

==================
Kak Kam...
Isk... Jangan rosakkan lirik lagu org kak, nanti kena saman. huhu...

fusarium solani said...

Aduhai, cantiknya lirikan mata... Dulu Aliff pun pernah kena begini, sudahnya memilih baju seringkas mungkin (sah-sah lah tak ikut tema he!he!)

Madu Warna Biru said...

wah kak su cantik...

kak su cam tuh pun cantik ...

:D

suara said...

Alif...
Kak su pun adakalanya sukar nak pilih baju. Pilih yg seringkas mungkin dan paling penting tak payah beli baru just utk dinner tu je. Tapi kak su biasanya pilih yg sederhana. Kalau anggun sgt, nanti kena panggil ke pentas... kalau tak ekut tema, kena denda, panggil ke pentas gak... tu yg tak nak tu...

================
Lely...
Isk... jgn puji kak su begitu. kak su tak selesa. Kak su biasa je snrnya. Gambar boleh menipu tau... macam org kata,'muka makan gambar'?

maduwarnabiru said...

hik hik boley makan ke?

hummm
:P